preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 
BOOKsa

Engleski jezik

Hrvatski jezik
 • Calcor 0.2

Geografija

Fizika
 • Phun
 • Povijest fizike

Povijest

CARNet

Samo DOBRE vijesti

Životinje

Dobro je činiti dobro

Tražilica
Vijesti

NOĆ MUZEJA 2017.: "Cvjetni muzej"


 

Na ovogodišnjoj manifestaciji Noći muzeja glavni događaj bio je otvaranje izložbe „Staklo Siscije“ na kojoj su bili prezentirani predmeti iz arheoloških zbirki Gradskog muzeja Siska i Arheološkog muzeja Zagreb.Osim navedene izložbe tijekom održavanja manifestacije glavna tema je posvećena i početku obilježavanju 50 – godišnjice Sajma cvijeća, poznatog sisačkog brenda, u suradnji s Cehom cvjećara Udruženja obrtnika Sisak i Srednjom školom Petrinja. Taj dio programa nazvan je „Cvjetni muzej,,.

 

Srednju školu Petrinja prezentirali su učenici 1. i 2. razreda smjer Cvjećar - Petra Kabić, Ivana Turković, Ana Marija Cetina i Dijana Šivak .
 

 

Zajedno sa svojim profesorima, Šteficom Vidušić, Tanjom Polanščak i Dragom Franićem u cvjetnoj radionici i cjelovečernjem ugodnom druženju sa posjetiteljima prezentirali su izradu raznih tipova buketa, aranžmana, cvjetnih instalacija i ostalih dekoracija novim florističkim tehnikama iz projekta ,,Flora +,,.

 


 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Drago Franić   datum: 2. 2. 2017.

UPITNIK ZA UČENIKE 
Vijesti iz knjižnice
31.03.2017.
Podzemna knjižnica
Na otoku Svalbard otvorena podzemna knjižnica.

18.10.2016.
Mjesec hrvatske knjige 2016.
Školska knjižnica se i ove godine pridružuje obilježavanju Mjeseca hrvatske knjige, manifestaciji koja više od dva desetljeća uspješno promiče knjigu i čitanje kao društvenu vrijednost.


 
preskoči na navigaciju