preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 
BOOKsa

Engleski jezik

Hrvatski jezik
 • Calcor 0.2

Geografija

Fizika
 • Phun
 • Povijest fizike

Povijest

CARNet

Samo DOBRE vijesti

Životinje

Dobro je činiti dobro

Tražilica
Vijesti

29. smotra učeničkih zadruga Republike Hrvatske

29. smotra učeničkih zadruga Republike Hrvatske održana je od 3. do 6. 10. 2017., u Zadru na poluotoku u kulturnom i konferencijskom centru „Arsenal“.

Iz UZ „Bratovština“ Srednje škole Petrinja na 29. državnoj smotri UZ sudjelovali su učenici 3.d, Ema Komazec i Karlo Kronstein te njihov profesor  Ivo Jelečević, voditelj prehrambeno-tehnološke sekcije naše zadruge. 


Na ovogodišnjoj smotri svoje proizvode prezentirali su mladi zadrugari i njihovi voditelji iz 64 učeničke zadruge iz cijele Hrvatske. Zadruge su za sudjelovanje na Smotri izabrane putem postignuća na županijskim smotrama. Učenički uradci iz ostalih zadruga naše županije predstavljeni su na zajedničkom županijskom stolu.

 

 

Mladi zadrugari i ove su godine  članovima prosudbenog povjerenstva prikazali svoje najbolje proizvode i prezentirali praktične radove te rad i postignuća svoje zadruge. Kreativnost i inovativnost mladih zadrugara vidjela se na svakom izložbenom prostoru. Bilo je tu vrlo maštovitih ukrasnih i uporabnih predmeta od keramike,  stakla, drveta, tekstila, čipke kao i jabuka uzgojenih u školskim voćnjacima, meda i raznih pripravaka od sapuna i krema do čajnih mješavina koje su pripremile vrijedne ruke mladih zadrugara.

 

 

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dragana Jurčević-Vukšić   datum: 10. 10. 2017.

UPITNIK ZA UČENIKE 
Vijesti iz knjižnice
10.10.2018.
Zašto naša budućnost ovisi o knjižnicama?
Neil Gaiman: Zašto naša budućnost ovisi o knjižnicama, čitanju i sanjarenju Predavanje Neila Gaimana objavljeno u Guardianu izazvalo je iznimno veliku pažnju čitatelja. Zbog njegovog izuzetnog značaja u nastavku sadržaja nalazi se link sa cijelim tekstom.  

31.03.2017.
Podzemna knjižnica
Na otoku Svalbard otvorena podzemna knjižnica.


 
preskoči na navigaciju