preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 
BOOKsa

Engleski jezik

Hrvatski jezik
 • Calcor 0.2

Geografija

Fizika
 • Phun
 • Povijest fizike

Povijest

CARNet

Samo DOBRE vijesti

Životinje

Dobro je činiti dobro

Tražilica
Vijesti

Dan Srednje škole Petrinja


3. veljače 2022. godine, u prostorijama dvorane za svečanosti Cocktail II, obilježen je na pomalo drugačiji način Dan Srednje škole Petrinja. Naime, organizirana su stručna predavanja sjajnih predavača koji su o izrazito teškim temama progovarali iskreno, ohrabrujuće i inspirirajuće. Riječ je o Borisu Jokiću (ravnatelj Instituta za društvena istraživanja u Zagrebu) i Nataši Jokić-Begić (redovna profesorica na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu). Prvo je izlaganje održala Nataša, objašnjavajući nam kakvo je psihičko zdravlje djece i mladih nakon niza nesretnih okolnosti koje su se, nažalost, dogodile u Sisačko-moslavačkoj županiji te na koji način nastavnički kadar može pružiti podršku učenicima uslijed pandemijskih i potresnih vremena. Tijekom drugoga predavanja („Kako su zaposleni u školama spasili obrazovanje i jesu li u tom spašavanju izgubili sebe?“) Boris je na posve neobičan, ali kreativan način sve nas osvijestio u kolikoj smo mjeri heroji, a da toga nismo ni svjesni. 😊

Usprkos pandemiji i potresima, naši su se učenici u zadnje dvije godine plasirali na državnu razinu natjecanja iz različitih predmeta, a njihovi su mentori na jučerašnjoj svečanosti pohvaljeni za izrazitu predanost u svome radu, ali i za doprinos kvaliteti naše škole.

Od srca hvala našim predavačima i radujemo se budućim uspješnim suradnjama u, toplo se nadamo, vlastitim prostorijama škole.

Svim djelatnicima i učenicima želimo Sretan Dan škole. Vi ste naša motivacija! Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Administrator   datum: 4. 2. 2022.
preskoči na navigaciju