preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 
BOOKsa

Engleski jezik

Hrvatski jezik
 • Calcor 0.2

Geografija

Fizika
 • Phun
 • Povijest fizike

Povijest

CARNet

Samo DOBRE vijesti

Životinje

Dobro je činiti dobro

Tražilica
Vijesti

Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata Srednje škole Petrinja održat će se 9.5.2017. u prostorima škole i školskog dvorišta. Cilj je predstaviti programe osmašima i njihovim roditeljima, svim građanima Petrinje. Naši učenici provode uz svoje mentore brojne projekte i aktivnosti. Tako će posjetitelji moći vidjeti što se sve proizvodi u strukovnim praktikumima, što rade matematičari, fizičari, biolozi, kemičari, povjesničari i geografi, mikrobiolozi i članovi Vježbeničke tvrtke, članovi GLOBE projekta, Vijeće učenika, videoaktivisti , fotografi, sportaši, glumci, pjesnici i svi koji se žele predstaviti svojim talentima. Moći će se degustirati proizvodi naših mesara i prehrambenih tehničara, vidjeti cvjećare na djelu, dobiti kratku pouku iz poslovne komunikacije, naučiti osnove prve pomoći i još neke vještine veterinarskih tehničara i još puno toga.

Osmaši će doći organizirano u grupama, a prve očekujemo u 9,40 sati i predviđamo da će naša vrata biti otvorena taj dan do 14,00 sati.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Kristina Andlar Pešut   datum: 8. 5. 2017.

UPITNIK ZA UČENIKE 
Vijesti iz knjižnice
31.03.2017.
Podzemna knjižnica
Na otoku Svalbard otvorena podzemna knjižnica.

18.10.2016.
Mjesec hrvatske knjige 2016.
Školska knjižnica se i ove godine pridružuje obilježavanju Mjeseca hrvatske knjige, manifestaciji koja više od dva desetljeća uspješno promiče knjigu i čitanje kao društvenu vrijednost.


 
preskoči na navigaciju